Mind Walk: bewust bewegen naar balans

Marion Langhout legt in deze sessie kort uitleg waarom wandelen zo belangrijk is, en wat Mind Walk inhoudt. En we gaan een aantal oefeningen doen.  

Mind Walk is mindful wandelen, gecombineerd met oefeningen vanuit yoga, tai-chi en mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie. We zijn buiten, maar combineren dat met onze binnenwereld. Door middel van thema's wandel je jezelf in balans, voel je je fitter, werk je aan bewustzijn en verbeter je je gezondheid. Iedere keer een ander thema, iedere keer een andere wandelroute. In groepjes van maximaal 10 personen, waardoor de veiligheid, persoonlijkheid en intimiteit behouden blijft.  

Spreker

Marion Langhout. Ik ben geboren in 1965, heb drie kinderen en woon in hartje Leeuwarden. Het zijn de verhalen van mensen die mij interesseren, maar ik hou ook van reizen, onderweg zijn, in verbinding.  

Op zakelijk gebied ben ik coach, officieel Intuïtief Coach, maar daarnaast ben ik ook ondernemer, inspirator, motivator en creatief denker.  

Van origine HBO-Jeugdwelzijnswerker omdat ik met mensen wilde werken. Het werkveld paste toen echter niet, dus het roer omgegooid, opleidingen gevolgd en voor de wereld van marketing en communicatie gekozen. Na een aantal functies in het bedrijfsleven in 1995 voor mezelf begonnen en 23 jaar een succesvol marketing- & communicatiebedrijf gehad, MAS Communicatie/MAS Outreach in Leeuwarden.  

 

Maar de jas paste niet meer, het bedrijf was te groot geworden en het werken met mensen op een andere manier dan de commerciële, trok. Het was weer tijd om terug te gaan naar de essentie. Naar daar waar ik ooit begonnen was. Ik heb de hoofdopleiding tot Intuïtief Coach gevolgd, mijn diploma behaald en van daaruit Mind Walk, Mindful Dance en Mind Flow trainer geworden.  

Momenteel heb ik mijn eigen coachpraktijk MAS Coaching waar ik me bezighoud met 1-op-1 coachtrajecten, bewust bewegen (Mind Walk, Mindful Dance en Mind Flow) en Retreats organiseer in binnen- en buitenland op het gebied van personal en business-coaching.

Voor alles geldt dat ik graag mijn bijdrage wil leveren om mensen (iets) meer bewust te laten worden. Vanuit de bewustwording kan men in beweging komen en uiteindelijk een balans vinden.