Partners Nationaal Voetgangers Congres 2018


  Mobycon is een advies- en onderzoeksbureau met meer dan 25 jaar ervaring in verkeer, vervoer en mobiliteit. Mobycon staat voor slimme mobiliteitsoplossingen voor iedereen.
  Goudappel Coffeng is gespecialiseerd in maar één ding: mobiliteit, en wel in de volle breedte en diversiteit die recht doet aan dit specialisme. Hierdoor zijn we sinds 1963 al uniek en kunnen we als kennisleider onze opdrachtgevers integrale oplossingen aanbieden voor hun (complexe) mobiliteitsvraagstukken: van advies en IT tot mobiliteitsdiensten.
  Wij werken aan ruimte in al zijn verschijningsvormen, wij combineren vakkennis en proceskennis en stellen de klant daarbij centraal. Vertrouwen is daarbij een sleutelbegrip voor kwaliteit en continuïteit.
  XTNT Experts in Traffic and Transport adviseert en realiseert op het gebied van verkeer en vervoer. We bieden mobiliteitsoplossingen voor een optimale bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid. De mens is ons uitgangspunt: de mens als reiziger en als verkeersdeelnemer. En ook de mens in het proces bij overheden en werkgevers. Onze adviseurs combineren hun inhoudelijke kennis, een frisse blik en procesvaardigheden om te komen tot besluiten.

 

Supporters van het Nationaal Voetgangers Congres


Het Nationaal V oetgangers Congres wordt tevens ondersteund door partijen die het belang van lopen inzien en hun bijdrage leveren aan het doel om de (gelukkige) voetganger hoger op de (politeke) agenda te krijgen. Dit zijn de onderstaande partijen:


                                                          

                Rli  GGD  Locatie: Stadstimmertuin - Voormalige Stadstimmertuin 4 - Amsterdam (OV-locatie: Weesperplein)