2019 WALK21 in Rotterdam

Het Nationaal Voetgangerscongres gaat dit jaar samen met de internationale conferentie WALK21.
Het Internationale congres vindt plaats van maandag 7 oktober tot en met donderdag 10 oktober 2019.

 

 
 

PROGRAMMA


Pre-congres
Op maandag 7 oktober zijn er een aantal interessante workshops. Een mooie mogelijkheid om te verdiepen op onderwerpen als bewegwijzering, het ‘meten’ van de beloopbaarheid van de stad en het uitwisselen van geleerde lessen. Daarna kunnen deelnemers elkaar ontmoeten tijdens de welkomstreceptie die de stad Rotterdam organiseert.


Engeltalig congres mét Nederlandse sessies 
Het programma op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober biedt een mix van onder meer keynote sprekers, break-out sessies, Pecha Kucha’s en energieke postersessies. De laatste ontwikkelingen, discussies en het opdoen van inspiratie komen tijdens deze twee dagen nadrukkelijk aan bod.

Vanwege het internationale karakter van dit congres is de voertaal Engels. Maar tijdens de sessie-rondes wordt steeds één sessie in het Nederlands verzorgd.


Naast dit interesse programma is er gedurende de twee congresdagen ook voldoende tijd om te netwerken.


Walkshops
Als u wilt ervaren welke acties Rotterdam onderneemt om de voetganger voorop te zetten, kunt u deelnemen aan een van de vele walkshops.


Wandeling door de steden van Nederland 
Op donderdag 10 oktober wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan excursies naar verschillende Nederlandse steden. Zo komt u meer te weten over hoe Nederlandse steden, veelal bekend om de goede fietsinfrastructuur, steeds meer oog hebben voor de voetganger in de openbare ruimte.


Sociaal programma
Op maandagavond 7 oktober organiseert  de stad Rotterdam de welkomstreceptie. 
De beroemde WALK21 Party wordt gehouden op woensdagavond 9 oktober. Dit feest begint -hoe kan het anders- met een walking dinner.

 

NB:
U kunt diverse ticket kopen.
Bij aankoop van een FULLTICKET kunt u van maandag tot en met donderdag aanwezig zijn bij alle activiteiten.
Een tweedaagsticket  of een ticket voor 1 dag geeft u toegang tot het congres in de Doelen op dinsdag 8 en/of woensdag 9 oktober. Deelname aan andere activiteiten, zoals de receptie, het feest of het bezoek aan de steden is voorbehouden aan de bezoekers met een fullticket. 

 

Meer weten over WALK21Rotterdam? www.walk21rotterdam.nl 

 

Call for Contributions gesloten

De internationale conferentie heeft sprekers uit alle landen gevraagd een bijdrage te leveren, de Call for Contributions. De Call is inmiddels gesloten. In totaal zijn 347 inzendingen ontvangen, waarvan 83 uit Nederland.

 

Voor wie?

Het Nationaal Voetgangerscongres en WALK21 willen de voetganger hoger op de (politieke) agenda zetten, samen met u en andere vakprofessionals werkzaam op gebied van Gezondheid, Ruimte, Mobiliteit, Milieu, Economie en Bewegen.